"
//Holla Bro :3


About;
What's Happening?

AliaNajihah. 5teen. Kelantanese. I'm Inspirit and eLement forever. XOXO :)





Instagram


Followers;
My Friends. XOXO


Shout here;
Talk to much

Do FOLLOW if you like
URL blog wajib ada NOT email
Please put your link correctly
Harsh words are NOT allowed


Loves Story;
Memory is Sweet

  • PESKO 2013
  • Maulidur Rasul: Cintailah Rasulullah Dengan Sebena...
  • Rasa Hati
  • Bidadari Syurga
  • Ciri-ciri Suami Abad Ini
  • Perkataan "JANGAN" dalam Islam
  • Sahabat Sejati :)
  • 'Bercinta Sebelum Nikah:Apa Kata Ketua Ulama Sedun...
  • I ♥ Bangkok (◕‿◕)
  • MAㄥAㄚS!A ㄒEㄏBA!K !!!



  • Credit;
    The Cretive!

    © 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by AliaNajihah.
    Gila-Gila
    Thursday, 13 June 2013 | 0 Comments

    Assalamualaikum Sayang. :D

    WOW! dah 5 bulan aq rasa tak bukak blog nih.Fantastic. Al maklumlah budak hostel kan. susah nak balik rumah ni. hehe. ni pon balik senyap-senyap. *budak bermasalah*. Kat Asrama ade minggu penghayatan Syaaban. Ni pon aq balik sebab tak boleh miss SSID. 

      Emm,ezekli tak tau nak taip ape ni. baru bangun tido. tak de idea nak bagitau kat korang.em. ade orang tany alia.dapat berapa exam? ALLAH , aq bab2 macam ni la paling malu nak bagitau kat korang. Saya ni tak pandai pun. dalam 21 subjek aq dapat berapa A je. em.nak nangis jugak tengok result ni. tapi nak buat macam mane dah markah die macam tu. aq pon pemalas nak menghafal. layaklah aq dapat markah teruk kan. hehe. * terlebih emosi*. 

      Harini aq nak post je dalam blog ni. walaupon tak de idea -,- . Ok la, tunggu entry yang seterusnya pulak ye. nak pergi mandi. nak dapatkan idea untuk post di blog :")


    bye.




    Lovely Alia.



    0 Comments:

    Post a Comment

    Assalamualaikum & Anneyonghaseyo
    Tinggalkan komen anda di sini :D
    Bagi komen yang positive , okey


    PASTFUTURE


    Post a Comment

    Assalamualaikum & Anneyonghaseyo
    Tinggalkan komen anda di sini :D
    Bagi komen yang positive , okey